اختصاصی سل.نیوز/ سپیده مسعودی: آلبوم موسیقی متن سریال «شیخ بهایی» اثر مجید انتظامی با صدای سالار عقیلی توسط نشر و پخش جوان روانه بازار موسیقی شد.
«راه عشق (تیتراژ پایانی)»، «اورمان بیک»، «کودکانه»، «دو برادر»، «شور زندگی»، «مرا تنها مگذار»، «شیخ عزالدین»، «مژده وصل»، «کوچ»، «آشیانه سیمرغ»، «پشت درهای بسته»، «پیشکش»، «درویش خسرو»، «دل نوشته»، «تعقیب»، «سررشته روشنی»، «مینا»، «کابوس شاه عباس»، «عروج» و «ساقیا (تیتراژ پایانی)» نام بیست قطعه این آلبوم هستند که در اشعار آن از بین سروده های شیخ بهایی انتخاب شده و آذرنوش صدرسالک نیز به عنوان دستیار آهنگساز، در ساخت موسیقی این سریال مجید انتظامی را یاری داده است.
خاچیک بابایان (سولو ویولن)، ارسلان کامکار، ابراهیم لطفی، علی جعفری پویان و نیما زاهدی (ویولن)، مازیار ظهیرالدینی (ویولن و ویولا)، میثم مروستی (ویولا)، کریم قربانی و مجید اسماعیلی (ویولنسل)، پورنگ پورشیرازی (کنترباس)، حسین میرزایی، مسعود غریب نواز و باربد بیات (هورن)، حسین شریفی (ترومبون)، ناصر رحیمی و شهرام رکوعی (فلوت)، ایمان جعفری پویان (کلارینت)، آذرنوش صدرسالک (هارپ)، آزاد میرزاپور (تار)، مجید اخشابی (سنتور)، اردشیر کامکار (کمانچه)، پریچهر خواجه (قانون)، پاشا هنجنی (نی)، علی پژوهشگر (عود)، محمود فرهمند (ضرب)، همایون نصیری و کوروش بزرگ پور (سازهای کوبه ای)، سودابه شمس (سولو سوپرانو)، علی تفرشی، شهرام رکوعی، احمد مهدی، فریبا اسدی و گلنوش انتظامی (گروه کر) از جمله هنرمندانی هستند که در این اثر حضور داشته اند.
مجید انتظامی در حاشیه آلبوم خود نوشته است: «معنی برخی مفاهیم نظیر عشق، عرفان و معرفت حتی در قالب کلمات به سختی قابل انتقال هستند؛ چه رسد که بخواهیم آن ها را به تصویر بکشیم. پیشامد بسیار نادری است که فیلمی بتواند روایت خود را به گونه ای به تصویر بکشد که این مفاهیم را بر جان بیننده بنشاند. سریال «شیخ بهایی» توانست با تصاویر عمیق و زیبایش این امکان را به من آهنگساز بدهد و مرا با تصاویرش به عشق و معرفت و سلوک نزدیک تر کند. موسیقی شیخ بهایی تنها قرار گرفتن چند نت در کنار یکدیگر برای پدید آمدن یک ملودی و یا خلق اثری موسیقایی نیست؛ سفری است برای عروج . . . برای سیر و سلوک . . . برای همسفر شدن با شیخ بزرگ برای رسیدن به معرفت . . . تصاویر این سریال به قدری زیبا و متنوع است که شوق پرواز را به دل آهنگساز می اندازد و او را به تجربه های جدیدی رهنمون می کند. امیدوارم توانسته باشم حتی اندکی از آن چه حس کرده ام را با موسیقی ام منتقل کنم».
گفتنی ست، «مجید انتظامی» متولد 1326 در تهران است. در دوره ابتدایی شروع به فراگیری موسیقی کرد و یک سال پس از گرفتن دیپلم هنرستان وارد ارکستر سمفونیک شد و زیر نظر «آنتوان کاتلوس ابوا» آموخت. او سلفژ، تئوری و هارمونی را نزد «ثمین باغچه بان» و «مصطفی کمال پورتراب» آموزش دید و نخستین نت موسیقی را به کمک پورتراب نوشت. وی فارغ التحصیل کنسرواتوار برلین است. اولین تجربه موسیقی تصویری اش با ساخت موسیقی فیلم کوتاه «زال و سیمرغ» در سال 1356 بود و با فیلم «سفر سنگ» به طور حرفه ای کار ساخت موسیقی فیلم را آغاز کرد. او نزدیک به 100 موسیقی فیلم و حدود 10 موسیقی صحنه ای نوشته است. همچنین وی در دانشکده موسیقی دانشگاه هنر به تدریس مشغول است.
* به منظور حمایت از اهالی موسیقی، لطفا این اثر را به صورت ارجینال تهیه کنید.