اختصاصی سل.نیوز/ مهرسانا شفقی نژاد: آلبوم بی کلام سه نوازی «در عشق زنده باید» دهم تیر ماه پس از رونمایی در فرهنگسرای سرو توسط موسسه فرهنگی ـ هنری پارت صدا روانه بازار موسیقی شد.
میلاد کیایی (سنتور)، بابک شهرکی (ویولن) و عمران فروزش (تنبک) نوازندگانی هستند که در یازده قطعه این آلبوم هنرنمایی کرده اند. همچنین استودیو پارت با صدابرداری بهنام شهرکی این قطعات که شامل بداهه نوازی هایی هستند که در حین اجرا به ملودی های ماندگاری از استادان موسیقی ایران از جمله روح الله خالقی، علی تجویدی، همایون خرم، مجید وفادار، انوشیروان روحانی و . . . اشاره دارد را صدابرداری، میکس و مسترینگ کرده اند.
رونمایی این آلبوم با همکاری مدیریت امور موسیقی و سرود سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و فرهنگسرای از ساعت 18، دهم تیر ماه واقع در خیابان ولی عصر(عج)، ضلع شمالی بوستان ساعی، انتهای کوچه ساعی دوم برگزار شد.
در بیوگرافی «میلاد کیایی» آمده است: وی در میلاد کیایی نخستین روز مهرماه سال 1323 در تهران در خانواده ای آشنا به موسیقی وکتاب و فرهنگ متولد شد.
پدر او با موسیقی آشنا بود و تار و سنتور را به سبک قدما می نواخت. کیایی از هشت سالگی نوازندگی سنتور را ابتدا نزد پدر و سپس ردیفهای موسیقی را نزد برادر بزرگترش ایرج کیایی فرا گرفت. برادر او از شاگردان ابوالحسن صبا بود.
فعالیتهای هنری را از سن دوازده سالگی در برنامه کودک رادیو آغاز كرد و پس از آن در سنین نوجوانی مسئولیت اجرای چند برنامه رادیویی و تلویزیونی به نامهای «احساس و اندیشه» و «بزم آدینه» را به مدت چهار سال عهده دار بود.
در سن هفده سالگی زمانی که در سیکل دوم دبیرستان خود تحصیل میكرد، در مسابقات هنری آموزشگاههای سراسر کشور در رشته موسیقی، ساز سنتور مقام نخست را کسب كرد (سال 1342) و در همان زمان برای مدت پنج سال نیز مدرس موسیقی کلاسهای فوق برنامه موزیکولوژی وابسته به دانشگاه تهران شد.
از ایشان تاکنون بیشتر از یکصد قطعه آهنگ منتشر شده که اکثر آنها به وسیله ارکسترهای بزرگ و کوچک و همچنین گروههای موسیقی ملی به مرحله اجرا و ضبط درآمده است .
نام برخی از این قطعات عبارت از «پگاه»، «ابر بی باران»، «سبزه زار»، «موسیقی روی تم های محلی ایران»، «چرا»، «یاد»، «حباب»، «سارا»، «قطعاتی برای سنتور و ارکستر»، «کوه های سفید»، «طلوع»، «راز آشکارا»، «گریز»، «مهر و ماه»، «شور و شادی»، «نقش تازه»، «گل آفتاب» و . . . هستند. ضمنا برای هجده فیلم سینمایی و سریال های تلویزیونی موسیقی متن ساخته است.
کیایی ابداع هایی نیز روی کوک سنتور ك و تالیفاتی نیز در زمینه گام ها و فواصل بین پرده های مقامات موسیقی ایران داشته است.
از سال 1343 یعنی زمانی که دانشجوی دانشکده علوم تغذیه و بهداشت بود به مدت شانزده سال مدیر طرح و برنامههای فرهنگی و هنری کاخ جوانان بوده است. وی در سال 1380 موفق به دریافت درجه دکترای موسیقی در رشته نوازندگی و آهنگسازی از شورای عالی ارزشیابی هنرمندان کشور شد و به همین مناسبت نیز استاد «علی تجویدی» هنرمند صاحب نام و عالیقدر موسیقی ایران با وجودی که آن زمان در بستر بیماری بود ولی طی مراسمی لوح افتخار هنری را به خاطر چهل سال فعالیت هنری به ايشان اهداء كرد.
کیایی کنسرت های متعددی را در داخل و خارج از کشور ترتیب داده، از جمله کنسرت هایی در کاندا، فرانسه، آلمان، آمریکا، سوئد، هلند، و انگلیس و تاکنون شاگردان بسیار زیادی را تربیت كرده که عدهای از آنان به دانشکدههای مختلف هنر، رشته موسیقی راه یافته و تعدادی نیز به درجات بالایی در هنر موسیقی ارتقاء یافته و طی سال گذشته چهار تن از شاگردان ایشان در کشورهای کانادا و انگلیس به دوره دکترای موسیقی راه یافتهاند.
از او يك کتاب خاطرات هنری با عنوان «راز آشکارا» منتشر شده و کتابی نیز به زبان فرانسه از همین خاطرات منتشر شده است.
«بابک شهرکی» نیز متولد سال 1358 در شهر تهران است که فعالیت موسیقیایی خود را از سال 65 نزد استاد «همایون خرم» آغاز کرد و سپس به دانشکده موسیقی رفت. ویولن کلاسیک را نزد استادان «ابراهیم لطفی» و «حسن ریاحی» فرا گرفت. همچنین از محضر استادانی چون «داوود گنجه ای» و «محمد مقدسی» در ضمن یادگیری کمانچه بهره برد. او علاوه بر نوازندگی و صدابرداری در عرصه آهنگسازی هم فعالیت دارد از نمونه کارهای او می توان به آلبوم های «مهرگان»، «سیم آخر»، «غوغا»، «آنا در باغ»، «اشک و لبخند»، «جواب فوری»، «ذولجناح» و «باغ خاطره ها» اشاره کرد. او هم اکنون در استودیوی خود «پارت استودیو» فعالیت دارد. گفتنی است کتاب «نوای مهر» نوشته استاد «همایون خرم» به کوشش «بابک شهرکی» گردآوری شده است.
همچنین «عمران فروزش» در مهر ماه 1362 در خانواده ای هنر پرور متولد شدند. از همان کودکی با نوای خوش موسیقی توسط پدر آشنا شدند و تنبک را به عنوان ساز تخصصی خود انتخاب کردند و در این راه از محضر اساتیدی چون باقر لاله، کامبیز گنجه ای و بیژن کامکار و افتخار بهرهگیری از رهنمودهای اساتیدی چون پرویز مشکاتیان و فرهنگ شریف و سامان احتشامی را داشتهاند. همکاری با گروههای مختلف از جمله مهرگان، قاصدک، نی ریز. ارکستر مجلسی رودکی ارکستر آکادمیک تهران ، آوای ریتم، برنا، سپنتا، مهرورزان از دیگر سوابق هنری ایشان بوده و کنسرتهای متعددی را در سراسر کشور اجرا نمودهاند. ایشان در سال 1379 در جشنواره بین المللی موسیقی فجر توانستند به مقام اول شبهای موسیقی ایران به همراه گروه «قاصدک» برسند. از آثار ایشان میتوان به آلبوم های «باغ رویاها» و «تمنای عشق»، اجرای برنامه موسیقی برای تلویزیون اتریش، اجرای استدیویی برای اکستر سمفونیک لهستان و . . . اشاره کرد.
* به منظور حمایت از اهالی موسیقی، لطفا این آلبوم را به صورت ارجینال تهیه کنید.