+ گزارش تصویری

تور کنسرت‌های پاییزی «حامیم» به سالن اسپیناس تهران رسید

« بازگشت به لیست | شنبه 14 مهر 1403 در ساعت 0 : 0 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

اختصاصی سل.نیوز/ گزارش و عکس: فاطمه یوسفی: در سیزدهمین شب پاییز، سالن رویال هال اسپیناس پالاس میزبان «حامیم» و علاقمندانش بود.

حامیم که پیش از این در سه شب پایانی شهریورماه در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی به روی صحنه رفته بود، به دلیل استقبال مخاطبان اجرای خود را تمدید کرد و سیزدهم مهر ماه در رویال هال اسپیناس پالاس به استقبال علاقمندان تهرانی خود رفت.

در این کنسرت آثاری نظیر «رز سفید»، «این همه آدم»، «سیاه سفید»، «راز شب»، «یکی و دارم»، «شب آخر»، «قلب منی»، «نیمه‌ گمشده»، «عشق قدیمی»، «خورشید و ماه» و «کی میشه من و زندگی کردم تو رو» توسط حامیم و گروهش اجرا شدند.

جدیدترین اثر حامیم به نام «مرور» که با تنظیم علیرضا ریاضی و میکس و مستر محمد فلاحی منتشر شده بود نیز در این کنسرت، اجرا و با استقبال حاضرین در سالن مواجه شد.

گفتنی ست، حامیم در ادامه‌ تور پاییزی کنسرت‌های خود با همکاری شرکت آراد کنسرت، 17 و 18 مهر در سالن میزبان بابلسر و 20 و 21 همین ماه در سالن ستارگان اراک به روی صحنه خواهد رفت.

همچنین اجرای یازدهم مهرماه حامیم در تهران که به دلیل عزای عمومی لغو شده بود؛ در تاریخ 15 مهرماه و در سالن میلاد نمايشگاه بین‌المللی به روی صحنه خواهد رفت.

 در پی استقبال مخاطبان تهرانی، «حامیم» اجرای این خواننده جوان و گروهش در تهران برای 26 مهرماه و در سالن میلاد نمایشگاه بین‌المللی تمدید شد.

علاقمندان می توانند با مراجعه به سایت  www.melotik.com اقدام به خرید بلیت نمایند.

 

 * در ادامه می توانید عکس هایی از این کنسرت را از نگاه دوربین «فاطمه یوسفی» ببینید:

 

 

ارسال نظر
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :